Stephen Curry plukker opp ny skade da Warriors satte NBA playoff-rekord

Klay Thompson scoret 23 poeng og Golden State Warriors satte en NBA-playoff-post med 21 tre pointers for å overvinne en annen skade på Stephen Curry og slå Houston Rockets 121-94 på søndag for en 3-1-ledelse. </Curry kom tilbake etter å ha savnet to kamper med en ankelskade, men spilte ikke i andre omgang etter å ha sprukket sitt høyre kne på finalen i andre kvartal.

Golden State var fint uten Han takket være tre-punkts skyting som førte til et 41-punkts tredje kvartal.Warriors bestedte NBA-platen de delte for treår i et playoff-spill da Brandon Rush gjorde en fra toppen av nøkkelen i de siste tre minuttene. NBA playoffs: Kawhi Leonard leder veien som Spurs feier grizzles Les mer

Golden State Host Game 5 onsdag.

Dwight Howard ledet Houston med 19 poeng og 15 rebounds. James Harden hadde  18 poeng, 10 assisterer og syv stjeler.

Krigerne lagde i alt tre å tre i tredje kvartal for å sette en franchise-playoff-rekord for tre poengere i en periode.Thompson ledet veien fra lang rekkevidde, gikk syv av 11, og Draymond Green lagde fire. NBA (@NBA) Draymond Green aktiverer @Warriors i tredje! Https: //t.co/lOYCX5BS28April 24, 2016

Andre Iguodala la til en sesonghøy 22 poeng og Green ferdig med 18.

Curry glødde ubehagelig til retten mens han forsvarte på siste lek før halvtime og straks grep kneet. Han reiste seg og så ut til å ha problemer med å legge vekt på det før han jogget med en limp på garderoben. Han kom ut med laget etter halvtime, men satt på benken for det meste av oppvarmingstiden. Etter å ha snakket med trenere, kom han tilbake til garderoben.

Krigerne savnet ikke et slag uten ham og ledet av fire med om lag 8 min 30 sekunder igjen i tredje kvartal da de ble brann fra trepunkt område.De lagde fem i de neste tre minuttene for å brenne en 17-7-løp som Betsson presset ledelsen til 83-69. Green og Thompson gjorde to stykker i det spekteret, og Harrison Barnes la til en.

Thompson slo en tre-pointer kort etter det, og Warriors scoret de siste åtte punktene i kvartalet for å lede 97-76 inn i fjerde . Etter hans to-game layoff, kjempet Curry for å finne sin rytme tidlig. Han var Betsson to av ni, inkludert en av syv på tre pointers og hadde fem omsetninger før han ble skadet.Han var ferdig med seks poeng. Houston holdt tempoet tidlig etter dominerende innsats av Howard, som hadde 14 poeng og 10 returer da lagene var bundet i halvtid.

Warriors, som Satte en NBA-rekord med 73 seier i vanlig sesong, sprang tilbake etter torsdagens tap for å unngå å miste to kamper rett for første gang denne sesongen.De var første lag i NBA-historien for ikke å miste to kamper på rad og også førstelaget til å gå en hel sesong uten å miste til samme lag to Betsson ganger.

Golden State ledet av en etter en tre- Peker fra Marreese Speights før Howard hadde tre dunks på mindre enn to minutter for å drive en 8-0-runde som satte Houston opp 43-36 med mindre enn ni minutter igjen i andre kvartal.

Coach Steve Kerr ringte En timeout og Golden State scoret de neste Betsson fem poengene, fremhevet av Currys eneste tre-pointer, for å kutte ledelsen til 43-41.

En 7-2 spurt av Rockets, avkortet av en enhånds Dunk av Harden etter en omsetning av Curry, gjorde det 50-43 halvveis gjennom kvartalet.Houstons lovbrudd stallet etter det, delvis fordi Golden State startet forsettlig grovhet Howard, og Golden State gikk på en 9-1 løp for å ta en 52-51 ledelse.

Du kan få en Betsson-bonus ved å gå til nettstedet Betsson og registrere deg for det

 

Reklamer